PRIVACYVERKLARING

Euroglobal hecht waarde aan het beschermen van uw privacy en het ontwikkelen van technologie die u de meest geavanceerde en veilige online ervaring geeft. Deze privacyverklaring is van toepassing op de Euroglobal website en betreft het verzamelen van gegevens en gebruik. Door het gebruik van de Euroglobal website maakt u kenbaar dat u akkoord gaat met de behandeling van uw persoonlijke gegevens zoals deze in deze verklaring wordt beschreven. 

Het verzamelen van uw Persoonsgegevens 

Euroglobal website verzamelt persoonsgegevens, zoals uw e-mail adres, naam, thuis- en werkadres of telefoonnummer. Euroglobal website verzamelt tevens anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor u, zoals uw postcode, leeftijd, geslacht, voorkeuren, interesses en favorieten. 

Er is ook informatie over uw computer hardware en software die automatisch wordt verzameld door Euroglobal website. Deze informatie kan bevatten: uw IP adres, browser type, domeinnamen, toegangstijd en Website adressen. Deze informatie wordt gebruikt door Euroglobal website om de service optimaal te kunnen uitvoeren, om de kwaliteit van de service te behouden en om te voorzien in algemene statistieken betreffende het gebruik van de de Euroglobal website. 

Onthoud dat als u persoonsgegevens of persoonlijke gevoelige gegevens openbaart via de Euroglobal website openbare message boards, deze informatie verzamelt en gebruikt kan worden door anderen. Noot: Euroglobal website leest geen van uw priv
Volgende
Now in your cart  0 items
NIKNA