1. Vu Uno 4K Sat[Uno 4K Sat]

  PRICE259.00€

  Beoordelingen
  Dit artikel is op maandag, 19 december 2016 aan onze catalogus toegevoegd.

  Met de nieuwste -en in techniek zeer geavanceerde- VU+ Uno 4K UHDTV linux digitale ontvanger is het zowel mogelijk om kabel- als satelliet tv te ontvangen. De ontvanger kan namelijk worden voorzien van een Dual FBC DVB-S2 satelliet tuner of DVB-C kabel tuner. Optimale vrijheid dus qua tv zender ontvangst.

  Qua processor is de VU+ Uno 4K voorzien van een Dual Core 1.7 GHz processor. Verder heeft de Uno 4K een Flash geheugen van 4GB en een 2GB RAM geheugen. Qua aansluitingen heeft de VU+ Uno 4K twee USB 3.0 poorten, één HDMI 2.0 poort, een CI-Slot, een interne kaartlezer.

   

  Wat is een Dual FBC DVB-S2 satelliet tuner?

  Een Dual FBC DVB-S2 tuner heeft 8 zogenaamde demodulatoren. Dit is te vergelijken met een ontvanger met 8 enkele DVB-S2 satelliet tuners. Deze FBC technologie is dus een unieke 8-tuners-in-1 techniek. Hiermee is het mogelijk om tot 8 kanalen tegelijk, op verschillende transponders, te bekijken, te streamen en/of op te nemen.

  Met een Twin LNB, met 2 uitgangen, is het mogelijk om met de FBC techniek 2 gescheiden signalen te verwerken. Door de unieke FBC techniek worden de 2 gescheiden signalen 'doorgelust' naar 6 extra interne tuners, die in de doorlusmode werken. Hierdoor is het mogelijk om tv-kanalen uit 8 verschillende transponders van 2 verschillende satellieten (bijvoorbeeld de Astra 1 en Astra 3 satelliet) tegelijkertijd te bekijken, te streamen en/of op te nemen.

   

  Unicable in combinatie met FBC

  In de SCR-stand (Unicable) is de VU+ Uno 4K met 8 frequenties gelijk aan 8 standaard tuners. Hiermee wordt volledig gebruik gemaakt van de 8 tuners FBC techniek.

   

  Wat is een FBC DVB-C kabel tuner?

  Een FBC DVB-C kabel tuner beschikt over 8 zogenaamde demodulatoren. Dit is gelijk aan een ontvanger met 8 enkele DVB-C kabel tuners. Deze FBC technologie is dus een unieke 8-tuners-in-1 techniek. Hiermee is het dus mogelijk om tot 8 kanalen tegelijkertijd te bekijken, te streamen en/of op te nemen.

  Met 1 coax CAI verbinding is het mogelijk om met deze FBC DVB-C kabel tuner hetzelfde resultaat te bereiken als met 8 afzonderlijke, standaard DVB-C kabel ontvangers.

  Specifieke eigenschappen VU+ Uno 4K UHDTV hybride ontvanger

  Snelle zenderwisseling

  WebKit browser

  HD-transcoding

  HbbTV

  HDMI 2.0-uitgang

  Gigabit LAN

  1x tuner slot voor bijv. DVB-S2 / DVB-C Full Band Capture (FBC) tuner

  USB 3.0

  ARM CPU (2x 1700 MHz)

  eMMC Flash-geheugen

  HVEC / H.265 video-decodering

  Externe 12V voeding

   

NIKNA